Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Markíza pritvrdzuje: Po vulgarizmoch v SuperStar nahota a sex!

Nahota a sex v Prvom kroku. Zobraziť galériu (5)
Nahota a sex v Prvom kroku.

BRATISLAVA – Pikantné prekvapenie! Nový seriál Markízy s názvom Prvý krok je plný odhalených scén a pomaly pribúdajú aj tie sexuálne. Zaujímavé je, že tieto zábery nasledujú po SuperStar, na ktorú sa diváci sťažovali kvôli vulgarizmom a sexuálnym narážkam.

Sex a nahota predáva! Uvedomili si to aj tvorcovia seriálu Prvý krok. Dievčat v spodnej bielizni tam pobehuje požehnane, keďže sa dej odohráva v tanečno-hereckej škole. Pred každou hodinou sa treba prezliecť a kamery túto činnosť študentov neprehliadajú.

Navyše, dievčatá a chlapci majú spoločnú šatňu! A podľa našich zistení to medzi nimi začne iskriť! Ako vidno na záberoch, ktoré sme získali, nahoty stále pribúda. Objavia sa aj sexuálne scény. „V rámci zachovania hodnovernosti seriálu sú hlavní hrdinovia zobrazovaní v prirodzenom prostredí a situáciách, pri ktorých nechýba prezliekanie a s tým súvisiaca prípadná nahota. Veríme, že aj naši diváci vnímajú tieto scény ako súčasť deja a nie samoúčelne,“ povedala nám k téme PR manažérka Markízy Miroslava Labašová.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu