Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Zo vzorného otca drogový kráľ: Brad Pitt šúľa jedného jointa za druhým!

Brad Pitt Zobraziť galériu (9)
Brad Pitt

LOS ANGELES - Nepoučiteľný! Napriek medovým rečiam o veľkej zmene a hodení starých návykov za hlavu si Brad Pitt (45) dobrú párty bez kvalitnej trávy nevie predstaviť. Dokonca aj kolegovia z brandže sa nestačia čudovať, ako precízne vie narábať so zakázaným fajčivom!

Nie je to tak dávno, čo sa hollywoodsky fešák v rozhovore pre magazín Parade priznal, že v minulosti si rád zafajčil trochu trávy. Samozrejme, iba občas. Dodal však, že ho tento zlozvyk postupne začal nudiť, až mu dal definitívne zbohom: "Posunul som sa od toho tak ďaleko, ako som len mohol, skončil som. V Missouri, odkiaľ pochádzam, nehovoríme o tom, čo robíme - inak to vyzerá, že sa chvastáme."

Bradova úprimná spoveď sa však, bohužiaľ, nezhoduje so skúsenosťami jeho známych zo šoubiznisu. Režisér jeho najnovšej snímky s názvom Nehanební bastardi, Quentin Tarantino, ho totiž "natrel" v rádiovej šou moderátora Howarda Sterna. S neskrývaným obdivom na herca prezradil, že na nedávnom večierku šúľal jedného dokonalého jointa za druhým.

"Brad mal veľký kus hašišu a jednou z tých super vecí, ktoré urobil, bolo, že mi z neho nadelil na celú noc. Upozornil ma, aby som si to nedával do batožiny. Vytiahol nôž a odrezal mi veľký plátok. Bol to dosť dobrý hašiš," nadchýnal sa v štúdiu Quentin. Ten na záver celej príhody nezabudol ešte spomenúť, ako sa majster fajčenia trávy dokáže vynájsť v každej situácii: "Požiadal som ho o fajku a on iba siahol do chladničky - podal mi plechovku s colou!" Nuž, čo dodať, z Brada sa stal hotový McGyver... Sláva hrdinovi!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu