Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Robbie Williams v slzách: Takmer zabil mladého fotografa!

Paparazzo pod kolesami vydeseného Robbieho Williamsa Zobraziť galériu (6)
Paparazzo pod kolesami vydeseného Robbieho Williamsa

LONDÝN - Strach, zdesenie a obrovská ľútosť! Tým všetkým si v nedeľu večer prešiel britský spevák Robbie Williams (35), ktorý sa po vydarenej šou vracal domov. Pod kolesami jeho Chryslera však nečakane skončil len 18-ročný paparazzo!

Charizmatický hudobník v závere víkendu prežil veľkolepý návrat na pódium pred nadšený dav fanúšikov. Po prvýkrát od trojročnej prestávky totiž podal brilantný výkon, keď z jeho úst zaznel nový singel s názvom Bodies. Jeho vystúpenie oživilo britskú verziu speváckej súťaže Slovensko hľadá Superstar a u publika sa aj tentoraz stretol s obrovským úspechom. V tej chvíli však ani zďaleka netušil, aké dramatické zakončenie večera naňho ešte len čaká.

Pred budovou Fountain Studios, kde sa súťažné kolo nakrúcalo, na Robbieho čakal hlúčik fotografov. Jeden z nich, ktorý údajne dovŕšil len 18 rokov a v tejto brandži práve začína sa z ničoho nič priblížil k spevákovmu autu. V snahe získať fotografiu hudobnej hviezdy uvelebenej na zadnom sedadle sa však ocitol pod kolesami, keď sa šofér pokúsil cúvať.

Jeden zo svedkov nehody situáciu opísal denníku The Sun týmito slovami: "Všetci strašne kričali. Vyzeralo to naozaj vážne." Paparazzovi, ktorý vyviazol len s ľahkými poraneniami nôh, okamžite pribehli na pomoc ochrankári. Ľahkovážneho mladíka následne odviezla privolaná záchranka do nemocnice.

Hoci populárny spevák za volantom nesedel, nešťastná udalosť ním údajne poriadne otriasla. Podľa viacerých očitých svedkov Robbie po nešťastnom incidente celý spotený vybehol z auta s naširoko otvorenými očami. Tie sa mu po chvíli začali lesknúť, pretože sa v napätej situácii jednoducho nedokázal ubrániť slzám. Keď sa presvedčil, že fotografovi sa nič vážne nestalo, okamžite si zabezpečil náhradný odvoz a z miesta sa rýchlo vytratil.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu