Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce priznanie Robbieho Williamsa: Končí s hudbou kvôli mimozemšťanom!

Robbie Williams Zobraziť galériu (6)
Robbie Williams (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britský rebelant Robbie Williams si pre svojich fanúšikov pripravil zdrvujúcu informáciu a poriadnu dávku sklamania v jednom. Hudobnú kariéru zavesil na klinec, pretože svoj život zasvätil pátraniu po mimozemskej civilizácii!

Robbieho posadnutosť nadpozemskými javmi a bytosťami nie je z jeho strany žiadnym vrtochom. Začala sa už pred niekoľkými rokmi, a to nevinným tetovaním. Šiju hudobnej hviezdy totiž zdobí staroveký egyptský symbol Oko Hora, známy aj pod názvom Udjat, ktorý reprezentuje vesmír a chráni pred pôsobením zlých síl.

Spomínaný symbol používa aj americká výskumná organizácia Enlightened Contact With Extraterrestrial Intelligence (Osvietený Kontakt S Mimozemskou Inteligenciou), ktorej horlivým stúpencom sa stal aj populárny spevák. Jeho nedávne aktivity v rámci tejto skupiny viedli k hľadaniu akýchkoľvek stôp po prítomnosti UFA.

Robbie sa netají tým, že s mimozemšťanmi sa už stretol, a to hneď trikrát. Jedno z týchto "rande" dokonca aj zhudobnil, čoho výsledkom je skladba s názvom Arizona.

Miláčik miliónov fanúšičiek po celom svete sa v súčasnosti venuje náročným prípravám "svojho tela, mysle a duše na jedinečný výlet do vesmíru vo veľmi blízkej budúcnosti". Robbie kvôli dokázaniu existencie zelených mužíčkov neváhal obetovať ani svoju rozbehnutú kariéru v hudobnom priemysle: "Smrteľne vážne, chcem ísť do terénu a preskúmať tieto veci. Prestávam byť popovou hviezdou, pretože mám v pláne stať sa ufológom na plný úväzok."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu