Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Robbie Williams potešil frajerku príšerami, ktoré požierajú chlpy!

Robbie Williams Zobraziť galériu (5)
Robbie Williams (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Zdá sa, že britský spevák sa stal odborníkom na skutočne originálne darčeky. Naposledy popustil uzdu svojej fantázie, keď vyberal pozornosť pre milovanú partnerku. Tá sa od neho dočkala slizkých potvor, ktoré vraj majú blahodárne účinky na pleť. Prekvapená nebola len spevákova priateľka, ale aj samotný Robbie (35)... jej reakciou!

Hudobník dokázal neuveriteľným spôsobom prekvapiť svoju priateľku Aydu Field, keď jej venoval zvláštny druh mäkkýšov, ktoré sa živia ľudskými chlpmi a podieľajú sa na obnove pokožky. Ich prirodzený sliz má vraj navyše hydratačné účinky, čo Robbieho okamžite presvedčilo o tom, že Ayda momentálne netúži po ničom inom.

Netradičný darček spevákovej láske teda urobil obrovskú radosť a Robbieho úmysly z čistej pozornosti a starostlivosti sa naozaj vyplatili. Ayda bola úplne nadšená, čo potvrdil aj jeden z ich blízkych priateľov: "Dojalo ju to."

Prominentný párik údajne žiari šťastím a Robbie nemá pochybnosti o tom, že jeho polovička sa do Británie totálne zamilovala: "Ayda je v Spojenom kráľovstve veľmi šťastná." Proti tomuto tvrdeniu však stojí informácia od herečkinho známeho, podľa ktorého sa 29-ročná kráska momentálne sústreďuje predovšetkým na svoj úspech pred kamerami: "Roky tvrdo pracovala, aby sa dostala na túto úroveň kariéry. Určite nebude len tak sedieť doma na anglickom vidieku." Žeby bola pravda opäť niekde uprostred?

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu