Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Princ Harry a Chelsy Davy: Dali sa opäť dokopy!

Princ Harry a Chelsy Davy Zobraziť galériu (6)
Princ Harry a Chelsy Davy (Zdroj: SITA)

V. BRITÁNIA - Britský princ Harry sa podľa všetkého dal opäť dohromady s bývalou priateľkou Chelsy Davy. Cez víkend sa spolu totiž zabávali v londýnskom klube Beach Blanket Babylon. Na párty prišli oblečení v štýle 60. rokov.

Potom sa pár presunul do podniku Whisky Mist, kde sa stretol s Harryho sesternicami - princeznami Beatrice a Eugenie. Dôvodov na oslavu bolo hneď niekoľko. Harry úspešne absolvoval základné skúšky z pilotovania vrtuľníkov, takže jeho ďalší výcvik sa premiestni na základňu blízko Londýna. Tam pôsobí Chelsy, ktorá minulý týždeň oslávila 24. narodeniny.

Princ Harry, tretí v poradí nástupníctva na trón, sa so študentkou Leeds University zoznámil prostredníctvom priateľov začiatkom roka 2004. V roku 2005 ale Harry odišiel na akadémiu Sandhurst, kde podstúpil trojročný vojenský výcvik, čo pre dvojicu znamenalo vzťah na diaľku. V roku 2007 sa pár niekoľko ráz rozišiel. Rodák z Londýna totiž napríklad neprišiel na oslavu 22. narodenín svojej priateľky, pretože sledoval parížske finále majstrovstiev sveta v ragby. Informácie zverejnila internetová stránka magazínu People.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu