Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Chelsy Davy je po rozchode s Harrym na dne

Chelsy trpí. Kruhy pod očami, prázdny pohľad. Vzťah s Harrym ju vyčerpal. Zobraziť galériu (13)
Chelsy trpí. Kruhy pod očami, prázdny pohľad. Vzťah s Harrym ju vyčerpal.

LONDÝN - Rozchod bolí. Krásna Juhoafričanka Chelsy Davy (22) je po zničenom vzťahu s britským princom Harrym na dne. Kruhy pod očami, žiadny spánok, slzy a prázdny pohľad...

Tak dnes vyzerá jedna z najsledovanejších žien na Britských ostrovoch. Médiá navyše odhalili, že za ich rozchodom stojí Harryho flirtovanie s neznámym dievčaťom počas majstrovstiev sveta v ragby.

Chelsy po rozchode uvažuje aj o ukončení štúdia medzinárodného práva v Leeds, ktoré začala len v septembri. Do Anglicka pritom prišla zo slnečného Kapského Mesta práve preto, aby bola blízko Harryho, ten však trávil čas inde.

Posledným klincom do rakvy boli esemesky, ktoré Harry vypisoval neznámej ctiteľke v Chelsinej prítomnosti po tom, ako prišiel zo zápasu majstrovstiev sveta v ragby vo Francúzsku. „Začalo sa to, keď Chelsy začula Harryho šepkajúc telefonovať s iným dievčaťom. Neskôr sa pozrela do jeho mobilu a našla esemesky, ktoré ju nahnevali,“ prezradil jeden z jej známych.

Hádky pokračovali, pretože Harry sa vybral aj na ďalší zápas Angličanov v Paríži, „hoci Chelsy vedela, že tam bude to dievča“. Po niekoľkých telefonátoch plných plaču mu napokon oznámila, že by to mali „nechať vychladnúť “ a dať jeden druhému čas. Objavili sa preto špekulácie, že vzťah ešte nie je ukončený a Harry sa k Chelsy vráti rovnako ako jeho brat William ku svojej Kate Middleton. Problém by však nastal, keby sa Chelsy naozaj vrátila do Južnej Afriky. „Už má dosť byť len Harryho priateľkou. Je dosť múdra na to, aby robila aj iné veci,“ uviedol jej kamarát.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu