Piatok14. jún 2024, meniny má Vasil, zajtra Vít

Elton John navštívil Afriku, hľadá dieťa k adopcii

Elton John Zobraziť galériu (10)
Elton John

LONDÝN – Britský spevák Elton John, ktorý sa neúspešne pokúšal o adopciu štrnásťmesačného chlapca z Ukrajiny, sa aj naďalej snaží nájsť dieťa, o ktoré by sa mohol starať.

Johnov životný partner David Fulmish médiám prezradil, že zvažovali adopciu chlapca z Afriky. Píše o tom denník The Daily Telegraph.

Na rozdiel od americkej speváčky Madonny, ktorá adoptovala dve deti z Malawi, ale Elton s Davidom nechcú podstúpiť súdne ťahanice. Keď zistili, že chlapček, ktorého chceli adoptovať, má babičku, brata a sestru, rozhodli sa vraj, že ho nemôžu odviezť do Británie.

Madonna bola kritizovaná práve za to, že adoptovala deti zo sirotincov, ktoré ale v Malawi mali príbuzných.

Elton s Davidom, ktorí v roku 2005 uzavreli registrované partnerstvo, tiež nenaliehali na vládu v Kyjeve, aby im povolila adopciu chlapca Leva, ktorého objavili v jednom zo sirotincov. Predtým totiž jeden z ukrajinských ministrov vyhlásil, že šesťdesiatročný britský spevák je na adopciu príliš starý a že dieťa nie je možné zveriť homosexuálnemu páru.

Elton John, ktorého majetok sa odhaduje na 175 miliónov libier, má desiatku krstniat. Za krstného otca išiel napríklad synovi Johna Lennona Seanovi alebo Damianovi, synovi Elizabeth Hurley.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu