Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Banášová: Rozmýšľa nad svadbou! Tu sa bude vydávať!

Adela Banášová Zobraziť galériu (3)
Adela Banášová

BRATISLAVA – Ukázala miesto, kde povie svojmu vyvolenému vytúžené áno! Moderátorka Adela Banášová (28) nedávno verejne priznala, kde sa bude vydávať.

Najlepšie platená slovenská moderátorka na bratislavskom kastingu spolu s kolegom Leošom Marešom prezradili, kde sa Adela Banášová postaví pred oltár. Na streche istej budovy plavovláska predstavovala Leošovi určité časti Bratislavy. A pritom ukázala aj smerom na jeden kostol, pričom povedala: „Tu je napríklad Dóm sv. Martina. Tam bola korunovaná Mária Terézia.“ Český moderátor na to zareagoval s pokojným hlasom: „A tam sa ty budeš vydávať.“ Banášová mu vôbec neprotirečila a jeho slová potvrdila: „Tam sa ja budem vydávať.“

To, či sa tam raz moderátorka naozaj vydá, vie zrejme len ona sama. Snažili sme sa s ňou skontaktovať, no nereagovala na naše telefonáty. A tak sme sa od nej nedozvedeli, či to bol len žart, alebo naozaj už rozmýšľa nad vydajom. Je verejne známe, že blondínka je momentálne zadaná a s partnerom - tanečníkom Petrom Modrovským, chodí takmer pol roka. To, či ich vzťah skončí svadbou, zrejme ukáže až čas.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu