Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Victoria Beckham v podväzkoch: Konečne ako diva až do špiku kostí!

Victoria Beckham na obálke magazínu Elle Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham na obálke magazínu Elle

LONDÝN - To, o čo sa (častokrát márne) pokúša pred objektívmi dychtivých paparazzov, sa jej konečne podarilo v spolupráci s profesionálnym fotografom. Victoria Beckham (35) všetkým závistlivcom predviedla, že aj ona vie vyzerať šik a sexy. A zároveň ako... Zebra?!

Bývalá Spajska svoju doteraz neobjavenú tvár ukázala na obálke americkej verzie magazínu Elle. Fotenie prebiehalo v štýle britskej herečky Audrey Hepburn, od ktorej si Victoria prepožičala svojský sexepíl. V kŕčovitej póze na skákacej doske pôsobí síce neprirodzene, ale za tento dojem vďačí tomu, že celkový výsledok je vlastne naozaj vydarený. A na tento paradox u nej jednoducho nie sme zvyknutí.

V telových pančuškách a podväzkoch jej nohy po dlhom čase nevyzerajú vychudnuto, ale skôr dráždivo. Svoj nemalý podiel na tom majú strieborné sandále so závratnými opätkami, na ktorých módna ikona tentoraz nestojí. Predišla tak k optickému predĺženiu i zoštíhleniu a dokonca sa ukázalo, že v skutočnosti má prekvapivo krátke nohy.

Potrebnú dávku elegancie niekdajšej speváčke zaistilo čierno-biele sako s lesklým opaskom. Čelenka a vyčesané vlasy zvýraznili línie tváre a krku, červený rúž sa postaral o pôsobivý kontrast k bledej pleti. Skeptik by si však zaručene neodpustil otázku, či Victoriina tvár nevyzerá atraktívne vďaka tomu, že ju spolovice zakrývajú čierne slnečné okuliare. Negativista by pravdepodobne dodal, že o zvyšok sa postaral grafický program.

Vo vnútri spomínaného časopisu jeho čitatelia nájdu rozhovor, v ktorom Victoria prezradila, prečo na verejnosti zakaždým strúha kamennú tvár: "Mám svoje neistoty. Možno preto vyzerám trochu vážne. Ten typ človeka, ktorý sa predvádza na červenom koberci, miluje pozornosť a cerí zuby - to jednoducho nie som ja."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu