Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mórovej rozchod pomohol: Opeknela a zámerne ukázala prsia!

Diana Mórová Zobraziť galériu (9)
Diana Mórová

BRATISLAVA – V spoločnosti bez podprsenky! Herečka Diana Mórová (39) sa nedávno na otvorení istej reštaurácie ukázala v sexi čiernych šatách. Na akcii zaujala najmä skvelým výzorom a odvážnym naštylizovaným výstrihom. Ako sa zdá, rozchod s Jurajom Mokrým (32) jej prospel.

Hoci herečka Diana Mórová vždy vyzerala dobre, pred pár dňami doslova žiarila. Stretli sme ju na otvorení istej reštaurácie, kde si s radosťou pripravovala chutný steak. Zrejme by viacerí prítomní čakali, že hnedovláska bude po hektickom rozchode s Jurajom Mokrým strhaná a zničená. Opak bol však pravdou. Hoci pre topky.sk v ten večer prezradila, že každý deň si kvôli rozchodu poplače, na verejnosti to nedala na sebe ani v najmenšom poznať.

Diana bola dokonale upravená od hlavy po päty. Dokonca sa odhodlala a zvolila si sexi čierne úzke šaty bez popdrsenky s hlbokým výstrihom. A tak zámerne ukázala aj svoj dekolt, ktorý si mohla ľubovoľne nastaviť, keďže šaty sa zapínali spredu na zips. Zrejme si povedala, že prečo nebyť sexi. Veď rozchodom sa predsa nič nekonči.

Sledujte TOPKY TV: Mórová o tom, ako si udržiava skvelú figúru.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu