Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Penélope Cruz: Adopcia sa odkladá

Penélope Cruz Zobraziť galériu (11)
Penélope Cruz

LOS ANGELES - Penélope Cruz (30) je zdrvená. Indická agentúra zamietla jej žiadosť o adopciu dieťaťa. Úrad sprostredkovávajúci adopcie indických detí zdôvodnil svoje rozhodnutie tým, že španielsko-americká herečka je slobodná.

Jej plán osvojiť si sirotu sa zrodil pred štyrmi rokmi, keď v indickej Kalkate pracovala s misionárkami Matky Terezy. Bieda, ktorú tam videla, ňou tak otriasla, že sa rozhodla vytrhnúť z nej aspoň jedno dieťa. Neúspech sa jej dotkol, no nie až tak, že by sa svojho úmyslu vzdala. Najneskôr do piatich rokov chce mať rodinu a adoptovať si indické dieťa, a to aj v prípade, že sa dovtedy sama stane matkou.

Penélopino "plánovanie" rodiny vzbudilo špekulácie, že si s priateľom Matthewom McConaugheym chce založiť rodinu. Matthew, ktorého stretla počas nakrúcania dobrodružného filmu Sahara, údajne už Penélope od jej otca "vypýtal". Práve Matthew jej pomohol vo chvíli, keď po vlaňajšom rozchode s Tomom Cruisom ostala sama s chorým otcom. McConaughey prezrádza iba to, že si s hrdou Španielkou rozumejú a Penélope si svoje súkromie stráži ešte žiarlivejšie. "Nič som nepotvrdila," vyvracia tvrdenia, podľa ktorých sa k láske s Matthewom priznala. "Je to môj súkromný život a s prácou nesúvisí," dodáva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu