Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Bude svadba?

Herečku Penelope Cruz už samota nebaví. Zobraziť galériu (6)
Herečku Penelope Cruz už samota nebaví.

LOS ANGELES - Obdivovatelia španielskej herečky Penelope Cruz (30) majú hlavu v smútku! Podľa zdrojov blízkych herečke je totiž jej partner Matthew McConaughey (35) pripravený popýtať ju o ruku.

Penelope sa s Matthewom stretla minulý rok v Maroku pri nakrúcaní filmu Sahara. Dvojica si v tomto dobrodružnom filme zahrala vedcov, ktorí sa snažia zachrániť svet pred africkým diktátorom. Pár sa po krátkom čase stal podľa ich okolia nerozlučným. Často sa stretávali hlavne v Matthewovom rodnom Texase, kde spoločne kempovali na vidieku.

 "Matthew je najšťastnejší, ak môže do pol pása nahý stáť pri rieke a chytať ryby. A najslávnejšej španielskej herečke sa to veľmi páči," tvrdí ich známy. Hoci dvojica klebety zatiaľ odmieta potvrdiť, podľa viacerých zdrojov Penelopin otec vyhlásil, že ak by sa chceli zobrať, on by im požehnal. A jej priatelia dodávajú, že Penelope tvrdí, že by sa najradšej vydala ešte do júla v španielskom Madride. "Matthew a Penelope sa najlepšie cítia v spoločnosti toho druhého," dodáva zdroj.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu