Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krása po štyridsiatke: Monica Bellucci úplne nahá v lesbickom objatí!

Monica Bellucci a Sophie Marceau Zobraziť galériu (7)
Monica Bellucci a Sophie Marceau

PARÍŽ - Sharon Stone (51) nebola jediná! Topky.sk zistili, že na obálke francúzskeho magazínu sa vyzliekla aj talianska sexica Monica Bellucci (44). Tá si však pred objektív prizvala aj nemenej krásnu hereckú kolegyňu - pozrite, aké sexi dokážu byť objímajúce sa ženské telá v zrelom veku!

Keď sa hollywoodska hviezda Sharon Stone v päťdesiatke ukázala hore bez, mnohým obdivovateľom ženskej krásy vyrazila dych. Jedným svojou odvahou, druhým dokonalými krivkami, ďalším okrúhlymi prsiami a tým ostatným retušou, ktorá sa na celkovom dojme záberov takisto podpísala výrazným spôsobom.

Ešte pred ňou si však na titulnej strane časopisu Paris Match zapózovali európske stálice filmového neba. Herecké duo zložené z Monicy Bellucci a Sophie Marceau sa nechalo zvečniť v Evinom rúchu vo veľmi nežnom objatí.

Hlava pri hlave, napnutá pokožka bez vrások, jemná línia medzi prsiami a krásne črty oboch tvárí - to všetko na fotografii vystihuje oslavu ženského sexepílu, ktorého vyžarovanie rozhodne nekončí pri prekročení štyridsiatky.

Obe dámy spojila práca pred kamerou. Ich spoločný film sa nazýva Neobzeraj sa! a divácke oko si ho na striebornom plátne mohlo po prvýkrát pozrieť na tohtoročnom filmovom festivale v Cannes.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu