Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Victoria na hojdačke: Úsmev sa zjavil na kamennej tvári!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (10)
Victoria Beckham

LONDÝN - Victoria Beckham sa pri predvádzaní novej módnej kolekcie pre jeseň a zimu dostala do zatiaľ nepozorovanej polohy. Pózujúc fotografom sa celebrite pohupovanie natoľko zapáčilo, až jej pery vyčarovali čosi zatiaľ nepoznané.

O manželke úspešného futbalistu je všeobecne známe, že úsmevmi na verejnosti poriadne šetrí. Victoria si pre svoje chladné vystupovanie vyslúžila trefnú prezývku ľadová kráľovná.

Originálne fotenie v Notting Hill však roztopilo mrazivé pery tejto vážnej dámy. Na hojdačke si zrejme hviezda zaspomínala na svoje detské časy, až jej ústa na maličký okamih spravili niečo, čo naznačovalo emóciu radosti. Je to síce krok v pred, no na poriadny americký úsmev si zrejme ešte chvíľu počkáme.

Pokiaľ by ste si chceli dopriať bezstarostné hojdanie sa v štýle Victorie Beckham, mali by ste začať šetriť. Sivé kašmírové šaty značky Carmontelle sa pohybujú v cene približne 2400€. Pokiaľ sa vám zapáčili topánky tejto bývalej speváčky od renomovanej značky Christian Louboutin, zohnať sa dajú za o niečo prijateľnejšiu cenu 550€.

Victoria na hojdačke: Úsmev
Zobraziť galériu (10)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu