Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pauhofová: Obchytkával ju Donutil!

Miroslav Donutil a Táňa Pauhofová v nevšednej situácii Zobraziť galériu (5)
Miroslav Donutil a Táňa Pauhofová v nevšednej situácii

BRATISLAVA - Ošemetná situácia na nakrúcaní talkšou Takí sme boli! Známy český herec Miroslav Donutil (58) bez ostychu siahol herečke Táni Pauhofovej (25) do výstrihu. Zabávačova spontánnosť prekvapila a zaskočila aj samotného moderátora relácie Milana Kňažka!

Herec, na ktorého adresu prezradila samotná Táňa Pauhofová, že "má počas filmovačky skvelú výdrž", však nesledoval svojim činom nič nekalé. Len vysvetľoval prítomným divákom, že kvôli technickým problémom museli premiestniť herečke mikrofón do výstrihu. A situáciu aj názorne stvárnil. Do názorného prevedenia sa však "zažral" až natoľko, že pozabudol na prítomnosť kamier a početného publika. Herečku dostal trošku do úzkych.

No Táňa Pauhofová mu to vzápätí vrátila. Divákom porozprávala, že pred spoločným nakrúcaním estévečkarskej relácie s Miroslavom Donutilom mala o českom hercovi samé negatívne informácie. Ako totiž prezradila, obávala sa, že sa pri ňom nedostane k slovu. "Opak bol pravdou. Dal mi škrtnúť a bol skvelý improvizátor," dodala so smiechom.

Miroslav Donutil prezradil Milanovi Kňažkovi v Takí sme boli aj to, čo si myslí o obvineniach, že svoje vtipné príhody, ktorými baví publikum už roky, kradne iným kolegom. Dvojica si ďalej zaspomínala aj na to, ako sa nakrúcala scéna vo filme Pelíšky známa ako "maršal Malinovskij", počas ktorej Donutilovi z úst vyšľahol plameň. Všetko toto uvidíte už dnes večer na obrazovkách Jednotky o 21:40.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu