Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najkrajšia žena sveta Kacinová o modelingu: Samá závisť, intrigy a drogy!

Natália Kacinová Zobraziť galériu (7)
Natália Kacinová

BRATISLAVA - Modeling ju poriadne vyškolil! Víťazka súťaže krásy Queen of the World z roku 1997 Natália Kacinová (29) nám na nedávnej prehliadke, ktorú ona sama organizovala, prezradila čo-to zo zákulisia modelingu i svetovej súťaže, v ktorej zvíťazila.

Krásna plavovláska Natália Kacinová, ktorá sa v roku 1997 stala najkrajšou ženou sveta, sa nedávno po dlhom čase opäť postavila na mólo. V istom bratislavskom podniku predviedla luxusné šperky. Ten, čo jej visel na krku, mal hodnotu 66 400 eur (2 milióny korún). Ani jej róba sa nedala prehliadnuť. Presne takú istú značky Chanel mala totiž na sebe aj svetoznáma Penelope Cruz, keď kráčala po červenom koberci.

Keďže sa v poslednom čase začala Natália čoraz viac angažovať opäť v modelingovej brandži, boli sme zvedaví, ako to v zákulisí medzi modelkami chodí. Zistili sme, že na svetovej súťaži, ktorú pred dvanástimi rokmi vyhrala, zažila aj poriadne krušné chvíle. „Momentálne to neviem posúdiť, keďže už nerobím aktívne modelku. Ale na súťaži Queen of the World mi zničili úmyselne šaty a musela som si zobrať iné, ktoré mi boli o číslo väčšie. A vyzerala som v nich ako v babkiných,“ spomína Kacinová, ktorá sa ako modelka stretla aj s drogami. „Áno, je to tak. A čo mi na modelkách vadí? Afekt, namyslenosť, závisť a to, že za každú cenu urobia všetko, len aby boli najlepšie,“ priznala plavovláska, ktorá sa vďaka svetovej súťaži krásy stretla aj so svetovými hviezdami ako napríklad s Rickym Martinom či Mariah Carey. Akí sú v skutočnosti? Čo o nich prezradila Natália? Dozviete sa z videa. 

 Sledujte TopkyTV: Najkrajšia žena sveta roku ´97 Natália Kacinová rozpráva o zákulisí v modelingu a o stretnutí so svetovými celebritami.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu