Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Judínyová a Puškárová: Faux pas na večierku!

Markíza Zlatica Puškárová a Erika Judínyová Zobraziť galériu (2)
Markíza Zlatica Puškárová a Erika Judínyová

BRATISLAVA – Nepríjemná situácia! Známe tváre televízie Markíza Zlatica Puškárová (31) a Erika Judínyová (37) sa objavili pred pár dňami na rovnakej spoločenskej akcii. A čo čert nechcel, nevyhli sa na nej menšiemu trapasu.

Rovnaké šaty, tričko či róba na spoločenskej akcii. To je nočná mora snáď každej ženy, ktorá na večierku objaví dámu odetú v tom istom outfite. Niečo podobné sa stalo pred pár dňami aj Erike Judínyovej a Zlatici Puškárovej.

Obe moderátorky si vyrazili na večierok v rovnakej obuvi, vďaka čomu vzbudili zvýšenú pozornosť ostatných prítomných žien.  Tie si túto informáciu o menšom faux pas s radosťou posúvali ďalej. Známe moderátorky to však vôbec netrápilo.

„Všimli sme si to až na spoločenskej akcii. Schuti sme sa na tom zasmiali. Sú to exkluzívne topánky, ktorých sú v Bratislave možno štyri páry,“ pozerala sa s nadhľadom na situáciu Erika Judínyová, ktorej obuv stála podľa našich informácií približne 500 € (15 000 korún). Snáď sa nabudúce nestane dámam nejaký horší spoločenský trapas.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu