Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Carmen Electra v bikinách: Gréci, len sa pozrite, ako vyzerá pravá bohyňa!

Sexi Carmen Electra v bikinách Zobraziť galériu (8)
Sexi Carmen Electra v bikinách

MYKONOS - Hoci jej už pomaly dýcha na krk štyridsiatka, odhaľovanie sexi kriviek je pre ňu stále výnosným biznisom. Carmen Electra (37) sa vyzliekla už aj v Európe a domáci mohli na nej oči nechať - v modernej mytológii by ju zaručene korunovali na bohyňu sexepílu!

Aj keď postava americkej sexbomby už nie je taká štíhla ako za čias, keď po pláži behala v červených záchranárskych plavkách, jej telu vek na kráse rozhodne neuberá. Na vlastné oči sa o tom mohli tento týždeň presvedčiť Gréci, ktorým sa ukázala v jednoduchých bielych bikinách. V kombinácii s jej vyformovanou figúrou ich scenéria už na prvý pohľad vyzerá ako skutočný dovolenkový raj.

Carmen do prostredia dýchajúceho antikou zavítala síce pracovne, no nezabúda ani na relax a poriadne uvoľnenie. Pri hotelovom bazéne si najskôr dopriala zopár cvikov jogy a potom sa kochala výhľadom na okolie. Nebola však sama. Kochali sa aj paparazzi za objektívmi, no ich pozornosť nezamestnávali malebné biele domčeky pri mori. Oveľa príťažlivejšími totiž v tej chvíli boli práve herečkine vztýčené bradavky.

Po tom, čo Carmen vypredala každé svoje striptérske vystúpenie v Las Vegas a slušne zarobila predajom inštruktážnych DVD s tancom pri tyči, vrátila sa opäť na televízne obrazovky. Do Grécka totiž prišla predovšetkým kvôli natáčaniu svojej novej reality šou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu