Utorok18. jún 2024, meniny má Vratislav, zajtra Alfréd

Beyoncé: Vydesená na smrť!

Beyoncé Zobraziť galériu (6)
Beyoncé (Zdroj: SITA)

URAYASU - Čokoládové sestry Knowlesové si nedávno urobili výlet do exotického Japonska. Hoci pracovné povinnosti im dopadli na výbornú, ich pobyt poznamenal šokujúci zážitok. Na vlastnej koži totiž okúsili silné zemetrasenie - Beyoncé (27) so smrťou v očiach a Solange (23) ako najväčší flegmatik!

Krásne speváčky si dobrý biznis ponechávajú v rodine, a preto sa na špeciálnu japonskú zákazku vrhli spolu. Uplynulý víkend v hoteli neďaleko Tokia odprezentovali kolekciu kabeliek s motívmi Disneylandu z dielne tamojšej návrhárky Samanthy Thavasy, ktorá Beyoncé na oplátku spropagovala dve posledné svetové turné. V sesterskej dvojici mala aj tentoraz navrch staršia kráska v modrým šatách bez ramienok. Solange síce šokovala skutočne krátkym zostrihom, no aj napriek chlapčenskému účesu vyzerala pôvabne.

Obe hudobné hviezdy si okrem vydarenej tlačovej konferencie "užili" aj pravé japonské zemetrasenie so silou 6,6 Richterovej stupnice. 43 ľudí zranených, továreň na výrobu jadrovej energie mimo prevádzky a trasúce sa budovy - to všetko s hrôzou prežívala Beyoncé, zatiaľ čo jej sestra odfukovala do perín a tvrdo spala. Solange o tejto skúsenosti neskôr so zdesením napísala v komunitnej sieti Twitter: "Moja sestra povedala, že bola strachom na pokraji šialenstva a volala mame - a ja som chrápala? 6,6??? Panebože! Ako som mohla spať počas silného zemetrasenia?!"

V Japonsku sa v čase otrasov nachádzala aj ďalšia americká speváčka, Jessica Simpson. Tá sa na silné otrasy takisto zobudila a v prvom momente si vraj myslela, že má halucinácie. Na Twitteri fanúšikom prezradila, že nikdy predtým nič podobné necítila a celé dianie s napätím sledovala z postele na televíznom kanáli CNN.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu