Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna doktorka prekvapila objemom: Dala si zväčšiť prsia?!

Katherine Heigl Zobraziť galériu (11)
Katherine Heigl (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Katherine Heigl (30), známa ako lekárka Izzie Stevens zo seriálu Klinika Grace, nikdy nepatrila k herečkám s plochým hrudníkom. Na európskej premiére svojho najnovšieho filmu však mnohých mierne zaskočila - pod šatami totiž skrývala skutočne bohatú nádielku!

Katherine v utorok večer zažiarila na londýnskom námestí Leicester Square, kde s filmovým partnerom Gerardom Butlerom predstavila ich najnovšiu snímku s názvom The ugly truth (Chceš ma, chcem ťa). Pôvabná blondínka vyzerala opäť úchvatne a po celý čas mala na tvári široký úsmev. Bodaj by aj nie, keď sa objímala s fešákom, ktorého preslávil šarm a mužnosť v podobe vypracovaného tela.

Herečka na výnimočný večer zvolila smaragdovozelené šaty značky Naeem Khan s odhaleným ramenom a s tenkým opaskom v tvare stužky. Treba uznať, že jej padli ako uliate a zvýraznili len tie správne partie - dĺžka po kolená dala priestor štíhlym lýtkam a zúžený pás jej kyprým prsiam dodal ešte väčší objem.

Hoci sa Gerardovi v romantickej komédii ušla šovinistická postava, Katherine naňho prezradila, že v skutočnosti je krotký ako baránok: "Gerard o tom príliš nehovorí, ale ja v jeho vnútri vidím romantickú dušu. Myslím, že je to ten typ muža s vínom a kvetmi." Filmový hrdina je momentálne spájaný s herečkou Jennifer Aniston, s ktorou nakrúca film The Bounty. Ako sa sám priznal, ešte ju nepobozkal, no už sa toho okamihu nevie dočkať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu