Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Miss Slovensko Krešáková: Prvé fotky s erotickým nábojom!

Dráždivá Edita Krešáková Zobraziť galériu (9)
Dráždivá Edita Krešáková

BRATISLAVA – Odovzdala korunku a zhodila šaty! Miss Slovensko 2008 Edita Krešáková (20) nemala počas svojho kraľovania pikantné snímky povolené. No len tri mesiace po skončení zákazu sa dala zlákať na fotografie v bielizni!

A je to tu! Už aj minuloročná Miss Krešáková má obnažené fotografie. Edita, ktorá vždy pôsobila skôr hanblivo, sa dala presvedčiť na pózovanie v diabolsky zvodnej červenej čipke. A dokonca aj v červenom korzete a v nohavičkách rovnakej farby. Musíme však podotknúť, že bývalá kráľovná krásy sa obnažila pre charitu.

Edita sa totiž objaví na titulnej stránke českého Look Magazine, ktorý vždy so svojou aktuálnou tvárou fotí aj sexi snímky. Jedna fotografia bude prenesená na obraz a následne sa bude dražiť. „Editu sme si vybrali bez toho, aby sme vedeli, že je Miss. Skrátka sa nám páčila,“ prezradila nám Tereza Rabašová, obchodná riaditeľka spomínaného magazínu. Naposledy sa pre nich takto dala nafotiť Zuzana Belohorcová, o čom sme vás vtedy tiež informovali. Nechajme sa prekvapiť, či ju Edita tromfne sumou, za ktorú sa vydraží jej fotografia.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu