Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Polícia prehľadala kliniku Jacksonovho lekára: Po čom pátrali?

Conrad Murray Zobraziť galériu (8)
Conrad Murray

LOS ANGELES - Úrady vyšetrujúce smrť Michaela Jacksona v stredu na základe súdneho príkazu prehľadali kliniku spevákovho lekára Conrada Murraya v Houstone.

Hoci losangeleská polícia minulý týždeň odmietla potvrdiť, že vyšetruje vraždu, agenti Federálnej správy na kontrolu liečiv (Drug Enforcement Administration - DEA), dvaja detektívi z Oddelenia lúpeží a vrážd losangeleskej polície a houstonská polícia spoločne hľadali dôkazy potvrdzujúce alebo vylučujúce Murrayove zavinenie smrti Kráľa popu.

"Prezreli sme si súdny príkaz a ostali v budove, kým neukončili prehľadávanie," uviedol lekárov právnik Ed Chernoff. "Príkaz bol vydaný súdnym orgánom za účelom hľadania a zaistenia predmetov a dokumentov, ktoré by mohli byť dôkazom trestného činu zabitia." Vyšetrovatelia preskúmali záznamy harddisku služobného počítača a zaistili 21 dokumentov. "Žiadny z dokumentov si polícia predtým nevyžiadala," povedal Chernoff.

Losangeleský koroner v stredu vypočul bývalú Jacksonovu osobnú odborníčku na výživu. Cherilyn Lee pracovala pre speváka od januára do apríla tohto roku. Podľa jej právničky Belindy Foster sa vypočúvanie týkalo predovšetkým jej rozhovorov s Jacksonom, ktorý zomrel 25. júna vo veku 50 rokov po zlyhaní srdca.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu