Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jacksonov otec: Za smrťou Kráľa popu môže byť jeho lekár!

Joe Jackson Zobraziť galériu (8)
Joe Jackson

LOS ANGELES - Otec Michaela Jacksona v televíznom rozhovore uviedol, že za spevákovou smrťou môže stáť jeho lekár.

"Doktor mu dal niečo, aby si oddýchol, a on sa už nikdy nezobudil. Niečo tam nesedí," povedal Joe Jackson v pondelok v šou Larry King Live. Meno synovho osobného lekára Conrada Murraya však nespomenul. "Tento doktor ušiel. Museli ho hľadať tri dni, kým ho našli. Pre mňa je to nepoctivé konanie," povedal otec Kráľa popu.

V skutočnosti polícia vypočúvala Murraya dva dni po Jacksonovej smrti a uviedla, že lekár spolupracuje. Úrady tiež potvrdili, že nie je podozrivý, aj keď je kľúčovou osobou pri vyšetrovaní, pretože bol s Jacksonom pri jeho záchvate a snažil sa ho oživovať. Jeho auto zadržala polícia v podozrení, že v ňom môžu byť lieky alebo iné dôkazy.

Joe Jackson v rozhovore povedal, že synovu smrť znáša "veľmi ťažko". Ako dodal, nevie, kde je synovo telo a nevidel ani výsledky druhej pitvy, ktorú vykonali na žiadosť rodiny Michaela Jacksona.

Kráľ popu zomrel 25. júna po zástave srdca. Rodina očakáva výsledky toxikologických testov, ktoré majú určiť príčinu jeho smrti. Vyšetrovatelia pri domovej prehliadke Jacksonovho domu údajne našli niekoľko fliaš silného anestetika, ktoré sa používa v nemocniciach pred operáciami.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu