Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Podnikavá Naomi: Parfum predáva nahými prsiami!

Naomi Campbell Zobraziť galériu (10)
Naomi Campbell

LOS ANGELES - Pôvab anglickej modelky využila tentokrát svetoznáma talianska firma na predvedenie svojej novej kolekcie. Bude rad nových vôní s tvárou Naomi Campbell (39) úspešný?

Exotická kráska disponujúca netradičným sexepílom prezentuje vôňu s názvom L’Imperatrice. S rukami prekríženými na jej zvodnom poprsí sa stala neprehliadnuteľnou súčasťou kampane slávnej značky Dolce & Gabbana.

Nový parfum vám prinesie zmes vôní melóna, kivi, ružového cyklámenu a pižma.

Supermodelka si svoj voľný čas užíva v spoločnosti ruského podnikateľa Vladislava Doronina. Hoci sa na jej nezvládnuteľnú povahu posťažovalo už mnoho mužov, v tvrdých ruských rukách Naomi zrejme konečne zmäkla.

Hovorí sa o nej, že je zamilovaná viac, ako kedykoľvek predtým a pripravená založiť rodinu: „Myslím si, že pokiaľ by som mala dieťa už predtým, nebolo by to v správnom čase. Až teraz rozumiem, keď ľudia hovoria, že treba počúvať vlastné telo, ktoré vám napovie. Takže áno, chcela by som mať dieťa.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu