Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jacksonova exmanželka Rowe sa súdi za ohováranie

Debbie Rowe Zobraziť galériu (2)
Debbie Rowe

LOS ANGELES - Bývalá manželka Michaela Jacksona Debbie Rowe žaluje svoju známu Rebeccu White za urážku na cti. Urobila tak po tom, čo White povedala pre médiá, že sa Rowe pre peniaze vzdala opatrovníctva dvoch detí, ktoré mala so zosnulým Kráľom popu.

V žalobe, podanej vo štvrtok na losangeleský vyšší súd, Rowe tvrdí, že sa White dopustila okrem urážky na cti aj narušenia súkromia a zámerného zavinenia emocionálnej škody. Podľa žaloby White sfalšovala e-maily a iné správy a tvrdila, že jej ich poslala bývalá Jacksonova manželka.

V jednom z falošných e-mailov Rowe vraj napísala, že o deti nemá záujem, ale nevyzeralo by dobre, ak by nebojovala o právo na ich starostlivosť. Rowe a White si nikdy nevymieňali e-maily o spevákovi, jeho rodine ani ich deťoch, a od jeho úmrtia spolu nekomunikovali, uvádza sa v žalobe. Výška odškodného, ktoré žiada, nie je známa.

O dočasnom opatrovníctve troch Jacksonových detí, dvanásťročného Princea Michaela I., jedenásťročnej Paris a sedemročného Princea Michaela II., by mal rozhodnúť súd v pondelok 20. júla. Prítomnosť Debbie Rowe sa na tomto pojednávaní očakáva. Rowe je matkou dvoch starších detí. Najmladšieho syna známeho pod prezývkou Blanket porodila Jacksonovi neznáma surogátka.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu