Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vincent Crabbe z Harryho Pottera: Priznal, že u mamy pestoval konope

Jamie Waylett (Vincent Crabbe) Zobraziť galériu (4)
Jamie Waylett (Vincent Crabbe) (Zdroj: isifa)

LONDÝN - Herec Jamie Waylett, predstaviteľ Vincenta Crabbea vo filmoch o Harrym Potterovi, sa vo štvrtok priznal, že v dome svojej matky pestoval konope.

Londýnsky súd následne odročil pojednávanie na budúci týždeň. Waylett si u britských médií vyslúžil prezývku Harry Pothead, vo voľnom preklade Hulič Harry.

Devätnásťročného herca a jeho priateľa, 20-ročného Johna Innisa, začiatkom júla obvinili z produkcie drog triedy B. Polícia tak urobila po tom, čo dvojicu zadržali v apríli, keď im v aute našli osem balíčkov s marihuanou. Na štvrtkovom pojednávaní vyšlo najavo, že chlapcov zastavili po tom, čo Waylett odfotografoval skupinu policajtov, keď prechádzali okolo nich. Pri prehliadke Waylettovho domu objavili desať rastlín. Innis, u ktorého našli tri vrecká drogy, sa priznal k prechovávaniu ďalších jedenástich balíkov drogy.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu