Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hanblivý Radcliffe: Kričiace fanynky ho desia!

Daniel Radcliffe alias Harry Potter Zobraziť galériu (8)
Daniel Radcliffe alias Harry Potter (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Harry Potter dospel a hľadá si dievča - teda nie priamo mladý čarodejník zo svetoznámej knižnej série spisovateľky Joanne Rowlingovej, ale jeho filmový predstaviteľ - britský herec Daniel Radcliffe.

Vyplýva to aspoň z jeho čerstvého rozhovoru pre noviny Bild am Sonntag, v ktorom tvrdí, že jeho partnerka by mala byť "rozumná a nie bláznivá". Zatiaľ čo Harry na konci posledného, siedmeho dielu knižnej série predstúpil pred čitateľa s manželkou a tromi deťmi, Daniel je pozadu. Má problém - hanbí sa. Lákajú ho ryšavovlásky, ale kričiace fanynky, ktoré ho prenasledujú, ho desia.

"Naozaj nie som príliš odvážny, keď ide o ženy," zveril sa nemeckým novinám herec, ktorý študenta školy čarov a kúziel v Bradaviciach stvárnil na striebornom plátne už päťkrát. Svetová premiéra šiesteho filmu Harry Potter a princ dvojakej krvi bude 7. júla a o šestnásť dní neskôr Daniel Radcliffe oslávi dvadsiate narodeniny.

Skutočným mužom sa vraj ale cíti byť len občas. "Keď sa holím, tak si pripadám veľmi dospelý," tvrdí a sníva o športovej kariére. Keby stretol kúzelnú vílu, želal by si, aby ho premenila na jedného z najlepších hráčov kriketu na svete.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu