Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Rolins s obrovským výstrihom: Takto rozpaľovala mladých spevákov!

Dara Rolins v porotcovskom kresle Zobraziť galériu (2)
Dara Rolins v porotcovskom kresle

PRAHA – Pikantná skúška! Porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar Dara Rolins (36) počas pražského kastingu vystavila na obdiv svoje zvodné vnady. Speváčkine sexi prsia pútali vo veľkom pozornosť. Nečudo, veď pohľad na plavovláskin plný dekolt pošteklil nejedno pánske oko!

Vyzerá to tak, že Dara Rolins si na spievajúcich mladíkov pripravila malú búdu! Na superstarovský kasting v Prahe sa totiž nahodila do vábivého oblečenia. A ten poskytol výhľad na jej hlboký výstrih. Z korenistej obhliadky tak mali prítomní páni zrejme poriadne sucho v ústach.

A paradoxne, najmä slovenská pop diva. Topky.sk sa totiž zo zákulisia programu dozvedeli, že práve Rolins si spomedzi štvorice hodnotiacich odborníkov dopriala najviac tekutín. „Bolo neuveriteľné teplo, vypilo sa veľmi veľa vody, z poroty najviac pila Dara,“ dozvedeli sme sa z prostredia šou.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu