Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Marcin: Odstavil Kňažka a potom... prišiel o veľký kšeft!

Peter Marcin a Milan Kňažko Zobraziť galériu (4)
Peter Marcin a Milan Kňažko

BRATISLAVA – Vojna o diváka začne síce až na jeseň, no v televíznom zákulisí sa bojuje už teraz! A o veľké prachy! V Mlynskej doline totiž Milanovi Kňažkovi (63) zrušili reláciu Takí sme boli a na jeseň by ju chceli nahradiť novou šou, ktorú má podľa STV moderovať Peter Marcin (43). No samotný zabávač tvrdí, že z toho nakoniec nič nebude!

Slovenská televízia začala nekompromisne škrtať niektoré programy, ktoré sa od septembra na obrazovke už neobjavia. Na pomyselnú čiernu listinu sa kvôli vysokým finančným nákladom dostala aj talkšou Milana Kňažka Takí sme boli. Tú by mala od septembra nahradiť nová relácia Retrovízia a podľa dokumentov televízie sa jej tvárou má stať Peter Marcin.

Ten nám však radostnú novinu nepotvrdil. „Malo sa nakrúcať pilotné vydanie, ale zrejme z toho nič nebude,“ smutne topkám skonštatoval humorista. „Ja budem naďalej robiť Chodili sme spolu,“ povedal nám o svojom ďalšom pôsobení v Mlynskej doline. A práve tam sme sa vyzvedali, ako je to teda s osudom pripravovaného formátu.

„K otázke Retrovízie sa Slovenská televízia zatiaľ nevyjadruje, nakoľko finišujeme s prípravami jesennej vysielacej štruktúry,“ povedal pre topky.sk PR manažér Jednotky Martin Kontúr. Ten zároveň vyvrátil, že by sa STV a známy zabávač rozhnevali kvôli nezhodám okolo nového formátu. „Spoluprácu s Petrom Marcinom považujeme za prioritnú,“ uisťoval nás.

Do jesene je ešte dosť času a ak by predsa len došlo medzi oboma stranami k dohode, Marcin by rozhodne neobstál zle. Podľa informácií topiek by za mesiac moderovania mohol zinkasovať vyše 2 600 eur. „Špekulácie ohľadom výšky honoráru nekomentujeme,“ tajnostkáril Kontúr.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu