Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nechutný žart z tehotnej Csákovej: Vážna autonehoda!

Ilona Csáková so synom Zobraziť galériu (5)
Ilona Csáková so synom

PRAHA - Česká speváčka Ilona Csáková (41), ktorá je v ôsmom mesiaci tehotenstva, mala podľa informácií českého denníka Aha! vážnu dopravnú nehodu. Ako sa na stránkach média píše, rodáčka z Chebu sa mala dnes popoludní zúčastniť na svadbe kamaráta, na miesto konania obradu však údajne nedorazila. Vraj preto, že sa zrazila s ďalšími dvoma vozidlami. Táto správa je však nepravdivá. Samotná speváčka ju označila za nepodarený žart. Ako dôkaz poslala fotografiu z veselice.

Český portál Prásk.tv sa spojil v súvislosti so vzniknutou situáciou so samotnou interpretkou. Tá svojich fanúšikov ubezpečila o tom, že je v poriadku. „Asi ide o nejaký svadobný pseudoaprílový žart jedného zo svadobných hostí, ktorý pustil túto informáciu do sveta,“ berie správy o údajnej nehode s nadhľadom Csáková. Tá poslala ako dôkaz o tom, že je v poriadku, záber (foto nižšie) priamo z veselice, na ktorú podľa informácií spomínaného denníka nemala doraziť.

Menej tolerantný je však k tejto fáme speváčkin manžel Radek Voneš. „Príde mi nechutné takto písať o tehotnej žene. Čudujem sa, že nám nikto z denníka nezavolal, aby si to overil. My na tej svadbe normálne sme,“ rozhorčoval sa pre český šoubiznisový portál partner interpretky. 

Ilona Csáková je teda v poriadku. Svojho druhého potomka by mala priviesť na svet v septembri. S manželom vychovávajú dvojročného syna Daniela. Dvojica sa rozhodla, že nechce vopred poznať pohlavie dieťatka. Pár sa zosobášil vlani v auguste po približne tri roky trvajúcom vzťahu v Kostole Narodenia Panny Márie vo Vranove pri Brne. Ich svedkami boli spomínaný Roman Horký a Ivana Gottová, ktorá na svadbu prišla s manželom Karlom Gottom. Medzi hosťami sa objavili okrem iných aj Petr Kolář či Monika Absolonová.

Ilona Csáková (vpravo) pózuje na fotografii zo svadby, na ktorú vraj kvôli autonehode nemala doraziť.
Zobraziť galériu (5)
Ilona Csáková (vpravo) pózuje na fotografii zo svadby, na ktorú vraj kvôli autonehode nemala doraziť.  (Zdroj: archív IC)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu