Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Štyridsiatnička Ilona Csáková pol roka po svadbe: Čaká druhé dieťa!

Ilona Csáková s manželom Radkom čakajú druhé dieťa. Zobraziť galériu (3)
Ilona Csáková s manželom Radkom čakajú druhé dieťa.

PRAHA/BRATSLAVA – Bude dvojnásobnou mamou! Česká speváčka Ilona Csáková (41) sa iba pred pol rokom zosobášila s podnikateľom Radkom Vonešom (40), a už spolu čakajú druhého potomka.

Opäť tehotná! Speváčka Ilona Csáková vraj čaká druhé dieťa. Podľa informácii českého denníka Aha! je brunetka v necelom treťom mesiaci tehotenstva. Oficiálne to vraj potvrdí až o pár dní. Čaká, kým dovŕši rizikový prvý trimester.  

Hoci Csáková momentálne účinkuje v muzikáli Kat Mydlář, pracovné záväzky jej nebránili v tom, aby s manželom splodila ďalšieho potomka. Zmluva s producentom tohto predstavenia jej totiž odchod na materskú dovolenku nezakazuje. „Žiadnu vetičku o zákaze otehotnieť v nej nemám,“ povedala nedávno Ilona pre české médiá.

Treba však podotknúť, že si na seba musí dávať počas materstva veľký pozor. Hoci dnes ženy bez problémov rodia aj po štyridsiatke, predsa len sa ich tehotenstvo označuje za rizikové. Ak však všetko dopadne tak, ako má, rodičia sa budú radovať z malej Julinky. Takéto meno totiž plánuje speváčka dať bábätku v prípade, že to bude dievčatko.

Prečítajte si viac o hudobnej kariére Ilony Csákovej

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu