Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Manžel Vondráčkovej zverejnil pikantnosti o bulvárnych novinároch

Martin Michal a Helena Vondráčková Zobraziť galériu (8)
Martin Michal a Helena Vondráčková

BRATISLAVA - Manžel a manažér Heleny Vondráčkovej Martin Michal zverejnil na internete pikantné informácie zo súkromného života vybraných českých bulvárnych novinárov.

Založil webovú stránku GalerieProlhanych.cz, ktorú propagoval aj v piatkovej talkshow Jana Krausa. "Nenazval by som to bojom s bulvárom. Chcem len ľuďom ukázať, kto píše tie najväčšie klamstvá. Bulvár sa dá robiť aj slušne, dokonca v ňom mám aj mnoho priateľov. Tu ukazujem tváre tých, ktorí si články vymýšľajú," povedal pre iDNES.cz Michal. Galerie prolhaných obsahuje fotografie a popis šiestich novinárov - Gabriely Wolfovej a Michaely Remešovej z denníka Blesk, konateľa Bauer Media v.o.s Jaromíra Skopalíka, Radka Živčica a Veroniky Klikovej z časopisu Rytmus života a Jana Pokorného z časopisu Šťastný Jim. "Gabriela by sa dala stručne charakterizovať ako arogantné a nevychované decko. Žije v podstate na cudzí účet. Jej poflakovanie sa po večierkoch a sexuálny život je známy a navyše finančne veľmi výhodný," píše o Wolfovej.

Michal sa však žalôb neobáva. "Všetko, čo je na stránke, som pochopiteľne riešil s právnikmi a žiadne riziko zažalovania nehrozí. Len využívam právny stav, ktorý tu je," uviedol manžel Heleny Vondráčkovej. Podľa právničky Dagmar Raupachovej sa hranica toho, čo je urážkou a čo nie, v posledných rokoch znížila. Na stránke pán Michal nezverejňuje žiadne osobné údaje, ktoré by musel ako inštitúcia chrániť. Zrejme ich získava z verejných zdrojov, takže do úvahy by prichádzalo ohováranie. Ak by sa redaktori chceli brániť, môžu podať trestné oznámenie na neznámeho páchateľa, alebo podať žalobu na ochranu osobnosti.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu