Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mikloš preflámoval noc s inou

Ivan Mikloš a Simona Bubánová na Plese v opere. Zobraziť galériu (14)
Ivan Mikloš a Simona Bubánová na Plese v opere.

BRATISLAVA - Minister financií Ivan Mikloš to teda vie roztočiť. Na minulotýždňovom Plese v opere, kde sa popredvádzali všetky slovenské celebrity, určite neostal nepovšimnutý.

Po pár drinkoch, keď nad ním zvíťazilo jeho rozšafnejšie ja, to na parkete rozbalil. V tanci povykrúcal všetky ženy v dosahu. Jednej sa však na parkete i pri stole venoval nadmieru a nebola to jeho manželka Jarmila! Ivan, toto sa robí? Videl si, ako sa tvoja žena tvárila?

Spočiatku to všetko vyzeralo noblesne. Muži vo frakoch, ženy tip-top priamo zo skrášľovacích salónov a v luxusných róbach. Takto žiarili aj minister financií s manželkou. Mikloš však určite nepatrí k typom, ktoré takúto akciu presedia znudení niekde v kúte, prípadne prestoja pri fľaške bezbublinkovej minerálky za barom. Minister razí heslo: - Keď je práca, je práca, keď je zábava, je zábava. A keď sa pije, tak sa pije!

Pár minút po tom, ako úderom na gong otvorila ples hviezda večera, britská speváčka Heather Smallová, sa už Miklošovci vlnili na parkete. Tak ako v politike, je aj v tanci minister nadmieru sebavedomý. Na druhej strane nemá sa za čo hanbiť, minulosť tanečníka nezaprie. Natriasanie na parkete striedal s popíjaním pri stole. Ako ubiehal čas, minister bol uvoľnenejší a v tvári červenší. A jeho manželka otrávenejšia a namrzenejšia. Dôvod?

Mikloš sa nad rysku galantnosti venoval manželke lídra skupiny Vidiek Janka Kurica, Simone Bubánovej. Vyskakoval s ňou na parkete, vtipkoval pri stole, držiac ju okolo pliec niečo jej šepkal do ucha. A to všetko pred manželkou Jarmilou, ktorej oči hovorili jasnou rečou - toto ťa bude mrzieť! Mikloš sa k svojmu vyvádzaniu na plese nechcel vyjadrovať a po svojom hovorcovi odkázal, že to komentovať nebude.

Janko Kuric si ministrovo laškovanie s jeho manželkou Simonou nepripúšťa a žiarlivosťou sa nezhrýza. "Nežiarlil som, mal som to všetko pod kontrolou. Kým som spieval, tak som ich pozorne sledoval," usmieva sa Kuric.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu