Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Prečo bol Eric na plese bez Marianny?

Eric Assimakopoulos Zobraziť galériu (19)
Eric Assimakopoulos

BRATISLAVA - Keď sa v sobotu večer objavil grécky miliardár Eric Assimakopoulos (34) na bratislavskom Plese v opere sám, bez svojej milenky Marianny Ďurianovej (27), spôsobil vo foyer Slovenského národného divadla (SND) poriadny rozruch.

"A kde je Marianna?" pošepky sa pýtali prominentní hostia. Rovnakú otázku sme položili aj hviezde večerného spravodajstva TV Markíza, ktorá podráždene odvetila: "Na takéto... neodpovedám."

Eric Assimakopoulos, spolumajiteľ luxusného bratislavského hotela, sa na sobotnom prestížnom spoločenskom podujatí zdržal iba krátko.

"Na plese som bol hádam desať minút, pretože som tam mal pracovné stretnutie. Marianna vtedy zrejme pracovala," vysvetlil Eric dôvod, prečo ho Ďurianová nesprevádzala na najvýznamnejšom plese na Slovensku. No ako je možné, že presne nevedel, kde a hlavne s kým jeho oficiálna partnerka trávila ten okamih?

Veď v čase, keď on vchádzal do historickej budovy SND, kde sa veľkolepá spoločenská udalosť roka konala, ona už mala moderovanie Televíznych novín dávno za sebou. Že by milenecký vzťah prominentného páru zastrelo mračno krízy? "Nie, sme stále spolu," zdôraznila moderátorka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu