Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Rupert Grint z Harryho Pottera: Prasacia chrípka!

Rupert Grint
Rupert Grint

BRATISLAVA - Rupert Grint, jedna z hviezd filmov o Harrym Potterovi, ochorel na novú chrípku typu A(H1N1), známu aj ako prasaciu, ale v súčasnosti je už zdravý. Dvadsaťročný herec musel preto prerušiť nakrúcanie ďalšieho pokračovania s názvom Harry Potter and the Deathly Hallows.

Podľa jeho lekára už teraz nehrozí nebezpečenstvo, že nakazí iných ľudí. Počas jeho neprítomnosti nafilmovali scény, "ktoré si nevyžadujú jeho obsadenie, a preto nebolo nakrúcanie prerušené," uviedla jeho hovorkyňa. Grint by mal prísť aj 15. júla na londýnsku premiéru najnovšej snímky zo série Harry Potter a Polovičný princ. "Už sa zotavil a teší sa na to, že sa pripojí ku kolegom zo štábu na tohtotýždňovej oslave a premiérach a hneď potom sa vráti k nakrúcaniu," dodala hovorkyňa.

Rupert Grint hral vo všetkých filmoch o Harrym Potterovi, stvárňuje v nich jednu z hlavných postáv Rona Weasleyho. Snímka Harry Potter a Polovičný princ by sa mala dostať do slovenských kín 16. júla.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu