Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dara Rolins o Jacksonovi v deň jeho pohrebu: Bol to mimozemšťan!

Michael Jackson a Dara Rolins. Zobraziť galériu (8)
Michael Jackson a Dara Rolins.

PRAHA – Dnes je deň, kedy bude Michael Jackson ( † 50) navždy pochovaný. Teda, iba jeho telo. Na fenomenálneho speváka totiž ľudia len tak ľahko nezabudnú. Ani Dara Rolins (36), ktorá sa s ním kedysi stretla na ranči v Neverlande. Čo nám o Jacksonovi prezradila?

Michael Jackson mal niekoľko prívlastkov. Bol označovaný za Kráľa popu, ale aj za čudáka. Ako sa javil Dare Rolins, ktorá sa s ním stretla naživo? „Bol to génius, ikona ako Elvis či Marilyn Monroe. Písal históriu, ako nikto iný. Bol to mimozemšťan, ale pri jeho spôsobe života sa tomu snáď ani nikto nemôže čudovať,“ povedala nám speváčka.

Slovenská pop diva vnímala obe Jacksonove stránky. „Bol najslávnejším a zároveň najosamelejším mužom na tejto planéte,“ myslí si Dara. Ona však populárneho speváka jednoznačne obdivovala. „To, že totálne vybočoval z rady, bolo príčinou nálepky blázna, úchyláka a podobne. Pre mňa bol ale jednoducho kráľ a zaslúži si môj nekonečný rešpekt. Odchod tohto výnimočného speváka ma zasiahol, akoby odišiel niekto blízky a s ním kus môjho detstva...,“ zverila sa nám Dara v týchto smutných okamihoch.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu