Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Z bývalej učiteľky sexu bude mama: Belohorcová je tehotná!

Zuzana Belohorcová a Vlastimil Hájek Zobraziť galériu (9)
Zuzana Belohorcová a Vlastimil Hájek

PRAHA – To je ale milé prekvapenie! Topky.sk vypátrali, že Zuzana Belohorcová (33) čaká s priateľom Vlastimilom Hájkom (33) bábätko.

"Nechcem o tom zatiaľ príliš hovoriť. Nerada by som to zakríkla. Ešte som neabsolvovala všetky potrebné vyšetrenia," povedala Belohorcová, ktorej tehotenstvo spustilo alergickú reakciu.. Neustále smrká. Podľa nášho dôveryhodného zdroja je známa moderátorka v šiestom týždni tehotenstva.

Po približne dva 2,5 ročnom vzťahu s českým podnikateľom tak budú svoju lásku rozdávať aj bábätku. Narodenie mladého človiečika je plánované. Bývalá učiteľka sexu totiž v marci vysadila antikoncepciu. Dôvod bol práve ten, že chcela otehotnieť. O ambíciách stať sa matkou sa s topkami podelila v decembri 2008.

„Asi tak koncom roka alebo začiatkom toho nového,“ povedala nám vtedy exmoderátorka relácie Peříčko o tehotenských plánoch. Tie sa jej podarili spolu s Vlastom aj zrealizovať. Síce s menším oneskorením, ale predsa. No a ak to takto pôjde ďalej, čoskoro sa rozozvučia aj svadobné zvony. Podľa Belohorcovej slov by sa mohli spolu postaviť pred oltár už v tomto roku.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu