Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Belohorcová a milenec Hájek: Kúpili si byt za takmer 15 miliónov!

Zuzana Belohorcová a Vlastimil Hájek.
Zuzana Belohorcová a Vlastimil Hájek.

BRATISLAVA/PRAHA – Budú mať nové hniezdočko lásky! Známa blondínka Zuzana Belohorcová (32) si spolu so svojim českým priateľom - podnikateľom Vlastimilom Hájkom (32) nedávno kúpila luxusný dvojpodlažný byt na pražskej Ladronke. Kedy sa chystá párik sťahovať?

Nový spoločný domov vyšiel prominentnú dvojicu poriadne draho. Cena sa podľa odhadov realitných kancelárií môže vyšplhať približne na 15 miliónov slovenských korún (500 000 €). Ich byt sa nachádza v luxusnej novostavbe, pričom obytná časť by mala mať cez tristo metrov štvorcových. A to nie je všetko. K nemu si pár údajne kúpil ešte ďalšie dva menšie byty. K stavbe patria podzemné garáže pre sedemnásť vozidiel, veľká záhrada a čiastočne zastrešený bazén.

Topky.sk sa v súvislosti s kúpou nehnuteľnosti Zuzany spýtali, kedy odhaduje, že by sa mohla spolu s priateľom do nového hniezdočka nasťahovať. „Tak to je otázka budúcnosti. Ešte sa len stavia. Na jar budúceho roku by mal byť postavený. Asi tak o rok a pol by sme sa mohli sťahovať,“ priznáva bývalá učiteľka sexu, ktorá pred rokom predala svoj bratislavský trojizbový byt.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu