Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jackson posadnutý deťmi: Pred smrťou si takmer adoptoval osmorčatá!

Michael Jackson Zobraziť galériu (8)
Michael Jackson

LOS ANGELES - Jeho láska k deťom nepoznala hranice! Michael Jackson (†50) tak veľmi túžil po veľkej rodine, že prejavil seriózny záujem o slávne osmorčatá narodené v januári tohto roka. Bábätká mali byť zároveň živými hračkami pre jeho syna prezývaného Blanket (7)!

Svetoznáme osmorčatá cisárskym rezom priviedla na svet kontroverzná Nadya Suleman. Tá pred početným rodinným prírastkom stihla porodiť až šesť detí, a tak sa po prepustení z nemocnice mala čo obracať. Ocitla sa totiž bez manžela a pod rodičovskou strechou - jej jediným zdrojom príjmu boli v tom čase sociálne dávky od štátu. S riešením nezávideniahodnej finančnej situácie jej mal pomôcť práve legendárny spevák, ktorý si chcel novorodeniatka jednoducho kúpiť!

Podľa britských novín Mirror sa vo februári Michaelovi ľudia niekoľkokrát pokúšali Nadyu presvedčiť, aby sa za štedrú odmenu svojich osmorčiat vzdala. Všetky návrhy riešili cez jej vtedajšieho hovorcu Victora Munoza, ktorý zakaždým nemohol uveriť vlastným ušiam. Michael si chcel totiž medzi deťúrencami vybrať kamarátov na hranie pre svojho najmladšieho syna Princea Michaela II.

Victor tvrdí, že po sérii bizarných telefonátov s ním prehovorila i samotná hudobná hviezda. Michael chcel totiž myšlienku adopciu doviesť do preňho priaznivého konca, čo Victorovi potvrdil slovami: "Blanket by bol nadšený ďalšími súrodencami. Mohol by som sa postarať o všetky bábätká - mohli by žiť so mnou a nič by nepotrebovali. Čakala by ich svetlá budúcnosť... Chcem sa postarať o Nadyu. Bude šťastná a nebude sa musieť viac strachovať o svoje deti."

Napriek spevákovmu obrovskému úsiliu o osvojenie ôsmich detí, Victor o háklivej ponuke svojej klientke nikdy nepovedal ani slovo. Údajne totiž vedel, že Nadya by sa svojich bábätiek za žiadnych okolností nevzdala. Ktovie, či jej celý príbeh náhodou nezatajil kvôli tomu, že si ho zrovna tento týždeň vymyslel...

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu