Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Jacksonova posledná skúška: Mrazivá šou, ktorú svet už neuvidí!

Jacksonova posledná skúška Zobraziť galériu (10)
Jacksonova posledná skúška

LOS ANGELES - Len dva dni pred smrťou spieval a tancoval ako skutočný hudobný kráľ! Dôkazom sú jedinečné zábery z vrcholiacich príprav na nadchádzajúce londýnske turné - Michael Jackson (†50) prekypoval energiou a ani len netušil, že pódium si užíva posledný raz!

Silný hlas, energické pohyby, neuveriteľná forma. Presne takto opisujú Michaela na jeho generálke z 23. júna, kedy v červenej košeli a v sivom blejzri podával svoj životný výkon. Z videa, na ktorom predvádza obrovský hit They Don't Care About Us, doslova naskakujú zimomriavky!

To, že bol Michael v spomínaný večer vo svojom živle, potvrdil aj fotograf Kevin Mazur. Ten speváka fotografuje už od osemdesiatych rokov a nechýbal ani na jeho poslednej skúške. "Michael vystupoval prakticky non-stop dve hodiny a prebehol asi tucet najväčších hitov. Zastavil sa len niekoľkokrát, aby upravil aranžmán alebo choreografiu s tanečníkmi. Každá skladba, ktorú zaspieval, znela úžasne. Úprimne som sa nemohol dočkať, kedy uvidím celú šou." Týmito slovami sa Kevin nadchýna na webovej stránke denníka The Sun a zároveň dodáva: "Je mi veľmi ľúto, že ľudia to už nebudú môcť vidieť."

Po Michaelovej smrti, nad ktorou doteraz visí množstvo nezodpovedaných otáznikov, vypukla nákupná horúčka jeho albumov. Za štyri dni po tom, čo sa mu navždy zastavilo srdce, sa podarilo predať spolu až 422-tisíc kusov. Najviac albumov sa predalo z kompilácie Number Ones (108-tisíc kópii). Za ňou nasledujú výberovka The Essential Michael Jackson (2005) a jeho najúspešnejší štúdiový album Thriller (1982). Obe menované CD taktiež prekonali hranicu 100-tisíc kusov.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu