Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

NOVÉ Rozlúčka s Jacksonom: Posledné zbohom mu dajú v utorok!

Zobraziť galériu (4)

LOS ANGELES - Po sérii nejasností a dohadov sa v súvislosti s pohrebom hudobnej legendy objavil nový termín. Rozlúčka so zosnulým spevákom Michaelom Jacksonom (†50) by sa nemala uskutočniť túto nedeľu, ale až o dva dni neskôr v losangelskej aréne Staples Center.

Na svojich internetových stránkach to uviedla televízna stanica CNN s odvolaním sa na dobre informovaný zdroj. Jackson v hale s kapacitou dvadsaťtisíc divákov skúšal svoju koncertnú šou. Naposledy v nej predvádzal svoje jedinečné tanečné a spevácke schopnosti dokonca len večer predtým, než zomrel.

Pôvodne sa objavili informácie, že posledná rozlúčka s Kráľom popu sa uskutoční v nedeľu na jeho vychýrenom ranči Neverland. Úrady mesta Santa Barbara, v blízkosti ktorého ranč leží, sa už pripravovali na príchod desaťtisícov ľudí. Správy o tom, že fanúšikovia budú môcť svojho idola odprevadiť do večnosti práve na "rozprávkovom" ranči, však Jacksonova rodina v stredajšom vyhlásení poprela. Jacksonovci tiež uviedli, že pripravujú verejné smútočné podujatie, podrobnosti ktorého oznámia už čoskoro.

Do vyšetrovania spevákovej smrti, ktorej príčina ani po dvoch pitvách nebola stále oznámená, sa medzitým zapojil i americký protidrogový úrad DEA. Ten požiadal políciu o pomoc hlavne pri vyšetrovaní v okruhu Jacksonových lekárov. Zisťovať však bude i to, či v celej záležitosti zohrali nejakú úlohu drogy. Špekuluje sa totiž o tom, že Jackson bral veľké množstvo utišujúcich prostriedkov a antidepresív.

Jackson zomrel minulý štvrtok vo veku 50 rokov po tom, čo bol prevezený do nemocnice so zástavou srdca. V polovici júla sa mal v Londýne vrátiť na koncertné pódia. Verejná rozlúčka s ním by sa mala konať 7. júla, začiatok je predbežne stanovený na 10:00.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu