Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Drsňáčka Kidmanová si užívala stanovačku v divočine!

Nicole Kidman Zobraziť galériu (8)
Nicole Kidman (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zdá sa, že krásavicu Nicole Kidman peripetie okolo manželstva s Tomom Cruisom naozaj poriadne zocelili. Len nedávno totiž celý filmový štáb zostal stáť v nemom úžase po tom, čo si táto pôvabná herečka namiesto komfortného hotela vybrala spánok pod hviezdnatou oblohou!

Nicole sa počas natáčania svojho posledného filmu s názvom Australia stala príkladom pre mnohé herecké kolegyne. Nakrúcanie vojnovej drámy totiž prebiehalo v pustatine na míle vzdialenej od najbližšej obývanej oblasti. Práve dve hodiny jazdy autom, ktoré by sexy blondínka musela absolvovať každé ráno i večer rozhodli o jej budúcom "príbytku".

Mamičke dvojročného dievčatka Sunday Rose prišlo spomínané každodenné cestovanie za pohodlím hotela "smiešne", kvôli čomu nad touto možnosťou ani na chvíľu neuvažovala. Producentom okamžite hrdo oznámila, že bez civilizácie nejaký čas určite vydrží a "spávať bude v stane".

Nicole si s odstupom času svoje dobrodružstvo z nakrúcania nevie vynachváliť: "Milujem kempovanie, po prvýkrát v živote som sa dokonca opálila!" Herečka takisto nezabudla dodať, že si stanovačku plánuje v blízkej budúcnosti zopakovať.






Upútavka na film Australia


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu