Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Jackson sa bál pred smrťou o život: Išlo o chladnokrvnú vraždu?!

Michael Jackson Zobraziť galériu (6)
Michael Jackson

LOS ANGELES - O jeho zástavu srdca sa možno niekto vedome pričinil! Hoci sa Michael Jackson (†50) na sklonku života topil v dlhoch, v rukách mal tromfy, o ktoré bol nemalý záujem. Kráľ popu sa kvôli nim krátko pred svojou smrťou obával, že ho chce niekto zabiť!

Šokujúce informácie o tom, že legendárny spevák a tanečník umieral strachom o holý život, v najnovšom vydaní priniesol magazín Life & Style. Ten sa na svojich stránkach opiera o svedectvo rodinného právnika Jacksonovcov - Briana Oxmana, podľa ktorého v prípade Michaelovej smrti mohlo dôjsť k špinavej hre o veľké peniaze.

Svetoznámy spevák mal údajne pocit, že ho chcú zabiť predovšetkým kvôli vydavateľským právam. Tie zahŕňali nielen jeho vlastnú tvorbu, ale aj viac ako dvesto piesní slávnej skupiny Beatles - ich celková hodnota by sa totiž mohla vyšplhať až nad neuveriteľných šesťsto miliónov libier.

Oxman spolu s členmi spevákovej rodiny verí, že Michael bol úmyselne napchávaný liekmi, aby bol ľahšie ovládateľný: "Ukázalo sa, že užíval množstvo silných narkotík a veľa z tých liekov bolo získaných v mene jeho zamestnancov a spoločníkov. Hoci ľudia okolo neho tvrdia, že konali v jeho najlepšom záujme, lieky boli zneužité na Michaelovu manipuláciu - a možno ho i zabili."

Rodina hudobnej hviezdy už požiadala losangelskú políciu, aby v tomto smere podnikla podrobné vyšetrovanie. Ich najväčšie znepokojenie totiž priniesli práve výsledky pitvy, podľa ktorých Michael nemal v žalúdku nič okrem zmesi tabletiek proti bolesti a úzkosti, antidepresív a svalových relaxancií.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu