Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Veľryba Mariah Carey: Prerástla už svojho manžela!

Mariah Carey Zobraziť galériu (9)
Mariah Carey

CANNES – Speváčka Mariah Carey (39) je známa hrdým vystavovaním toho, čo je na nej najkrajšie. Okrem zvonivého hlasu teda rada odhaľuje aj svoje rastúce prednosti v nemalých výstrihoch. To, že jej zvyšok tela adekvátne dorástol k proporciám jej velikánskych pŕs, vám však väčšina fotiek a videoklipov decentne zatají.

Manželstvo sa na slávnej speváčke nepodpísalo práve najlepšie. Sexi hviezda, ktorá vlastnila priam dokonalé krivky, pomaly prechádza na moletnú figúru. Dôvodom je kíl navyše je samozrejme vyššia chuť do jedla a menšia motivácia k cvičeniu. Pred svadbou s Nickom Cannonom si dopriala každodenný tréning v bazéne.

Hviezdne maniere na rozdiel od pekných línií nestratila. Na večernej akcii organizovanej na jej počesť nechala všetkých hostí na svoj príchod čakať tri a pol hodiny. Večierok sa konal pri príležitosti premiéry Careyinho filmu.

Aby tento svoj spoločenský prešľap s nedochvíľnosťou nejako zmiernila, zastavila sa pri každom z prítomných hostí.

„S každým si potriasla ruky, rozdávala bozky a ďakovala úplne každému za všetko,“ prezrádza jeden z pozvaných priateľov pre magazín People. Či však práve tento ťah zmiernil napätú atmosféru v sále plnej hladných ľudí, je už otázne.

Veľryba Mariah Carey: Prerástla
Zobraziť galériu (9)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu