Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kroner objímal leňocha, Bičanova dcéra sa ho bála!

Janko Kroner pózuje s plyšovou postavičkou z filmu, Bičan s dcérkou skúma chrup Zobraziť galériu (11)
Janko Kroner pózuje s plyšovou postavičkou z filmu, Bičan s dcérkou skúma chrup "zvieratka".

BRATISLAVA – Na Slovensko prišiel v lete mráz! A prsty v tom má aj herec Ján Kroner, ktorý prepožičal svoj hlas do tretej časti animovanej rozprávky Doba ľadová 3: Úsvit dinosaurov.

V poradí už tretí príbeh o mamutoch Mannym a Ellie, šabľozubom tigrovi Diegovi, leňochodovi Sidovi a veveričke Scrat, ktorá neúspešne naháňa oriešok, mal včera v bratislavskom nákupnom centre premiéru. Na rozdiel od predchádzajúcich dvoch častí bola táto spracovaná v 3D formáte.

Premiéra populárnej komédie bola venovaná deťom z detských domovov pri príležitosti konca školského roka. Malí návštevníci tak mali možnosť byť nielen prvými divákmi, ale stretnúť tiež slovenských dabujúcich hercov a „ozajstného“ Sida - leňocha. O ich zábavu sa tak postaral herec Richard Stanke (Sid), Jozef Švoňavský (Manny), Ján Kroner (Diego) a ďalší.

„Môj syn už vyrástol a študuje animovaný film, ale mám ešte sedemročnú dcérku, vďaka ktorej môžem chodiť do kina na rozprávky a nie je to trápne,“ uviedol Kroner, ktorý sa premiéry zúčastnil v spoločnosti malej Pavlínky. Ako sám prezradil, zaujala ho najmä hlavná myšlienka filmu. „Podľa mňa je hlavnou myšlienkou rodina a súdržnosť. Moja mama vždy hovorievala, že rodina musí držať spolu. Ja mám našťastie takú rodinu, ktorá to dodržiava," dodal „šabľozubý tiger“.

Premiéru si nedal ujsť ani Andrej Bičan s takmer trojročnou dcérkou Aničkou. "Film sa nám veľmi páčil," prezradil s úsmevom moderátor. Počas menšieho rautu, kde nechýbal ani leňochod Sid v životnej veľkosti, sa však jeho ratolesť netvárila príliš šťastne. Mala totiž menší strach z obrovského chlpatého "čuda", ktoré videla pred chvíľou na plátne a teraz si len tak voľne pobehovalo medzi hosťami. No jej ocko sa nebál a dokonca siahol aj na zuby zvieratka.   


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu