Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Judínyová: Pokutu „žehlila“ veľkým výstrihom!

Erika Judínyová, policajt a jej auto s Zobraziť galériu (18)
Erika Judínyová, policajt a jej auto s "papučkou".

BRATISLAVA – Nemá to ľahké! Erika Judínyová (37) nedávno z núdze zaparkovala pri svojom byte na chodníku. A susedia vraj na ňu preto hneď zavolali policajtov, ktorí moderátorke nasadili takzvanú papuču. Obmäkčila plavovláska mužov zákona veľkým výstrihom?!

Judínyová: Pokutu „žehlila“ veľkým
Zobraziť galériu (18)

Zlé parkovanie sa nevypláca! Ani známym tváram slovenského šoubiznisu! Do našej redakcie sme dostali fotografie Eriky Judínyovej a policajtov, s ktorými riešila „papuču“ na svojom aute. „Ach, moji zlatí susedia,“ povzdychla si Erika, keď sme ju s týmito obrázkami oboznámili.

„Stála som na chodníku. Prišla som totiž domov o jedenástej v noci a už nebolo voľné miesto na parkovisku,“ objasnila nám situáciu. Podľa nej však na jej zlé parkovanie neprišli páni policajti len tak sami od seba. „Viem, že na mňa susedia zavolali políciu. Už sa mi to stalo viackrát. Bývajú tam slušní ľudia, ale dvaja či traja sú takíto nekorektní,“ požalovala sa nám moderátorka.

Pokutu riešila s policajtmi v obtiahnutom tope, ktorý zdôrazňoval jej ženské prednosti. Mužov zákona však neobmäkčila a zaplatila pokutu. Ako každý iný smrteľník.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu