Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Dračica Judínyová odhaľuje bielizeň: Čím nižšie, tým lepšie!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (7)
Erika Judínyová

BRATISLAVA – Odhaľ, čo sa dá! Zdá sa, že sa takouto vetou sa riadi aj markizácka moderátorka Erika Judínyová (37), ktorá v poslednej dobe v otázke svojho obliekania poriadne pritvrdila. Čo spoločenská akcia, to vyzývavý outfit. Presvedčte sa sami.

Odkedy má Erika Judínyová vylepšené poprsie, nie je večierok, na ktorom by nepútala pohľady prítomných pánov. Inak tomu nebolo ani na nedávnej spoločenskej akcii, kam si vyrazila v rifliach a priliehavom korzete. A ten si v horných partiách poriadne napratala. Dokonca až tak, že jej nevykúkali iba vnady, ale aj čipkovaná spodná bielizeň čiernej farby.

A to bol naozaj výnimočný pohľad. No ani nie tak kvôli samotnej podprsenke, ako faktu, že Erika je známa tým, že podprsenky nenosí. Ako totiž tvrdí, necíti sa v nich pohodlne, pretože v nej vyvolávajú stiesňujúce pocity. V prípade tohto korzetu, aký zvolila do spoločnosti, by však bola neprítomnosť typicky ženskej bielizne asi až príliš odvážnym krokom.

Pozrite sa, ako dráždivo chodí Judínyová do spoločnosti. Kliknite na našu GALÉRIU!


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu