Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

a VIDEO Tajná párty po Let´s Dance: Musela zasahovať polícia!

Divoký žúr si vyžiadal zavolanie polície. Zobraziť galériu (8)
Divoký žúr si vyžiadal zavolanie polície.

BRATISLAVA – Bujará zábava nenechala nikoho chladným! Ani príslušníkov policajného zboru! Tí dokonca vtrhli priamo na žúr, ktorý sa konal po skončení Let´s Dance v centre hlavného mesta. Topky.sk vedia, čo sa stalo!

Oslavovalo sa v plnom prúde. Hlasná hudba, potoky alkoholu a náruživé tance! To všetko sa nakombinovalo v istom podniku v centre hlavného mesta, kam sa prišli zabaviť známe osobnosti, tanečníci a ostatní hostia po skončení Let´s Dance.

Všetci prišli zapiť čerstvý titul kráľa a kráľovnej tanečného parketu. Ten získali Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová. Hoci sa známy humorista tejto bujarej zábavy nezúčastnil, isté je, že by si tu aj on so svojím humorom určite prišiel na svoje. A to zrejme aj vtedy, keď sa na akcii objavila mestská polícia.

Trom pánom v uniformách sa evidentne nepozdával hluk, ktorý žúr spôsoboval v neskorých nočných hodinách. Majiteľov preto prišli upozorniť na nadmernú hlasitosť, ktorá sa šírila mestom. Dokonca lietali aj pokuty. Ako nám pritakal jeden z policajtov, finančnú sankciu udelili za rušenie nočného pokoja.

S mužmi zákona sa okrem majiteľov pustil do diskusie aj podnikateľ Fedor Flašík. Ten sa snažil strážcom poriadku vysvetliť, že všade vo svete je to normálne, že na námestí „to žije“.

Ani po upozornení mestskej polície však muzika výrazne neutíchla a dokonca sa zastavila aj hliadka štátnej polície. Tá si niečo vydiskutovala s príslušníkom mestskej polície a zdalo sa, že tým je vzniknutý problém uzavretý. Po dohode s majiteľmi obe hliadky odišli a párty nerušene pokračovala ďalej až do skorých ranných hodín.

 

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na tajnom žúre, ktorý sa konal po skončení Let´s Dance v historickom centre hlavného mesta.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu