Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Najtrápnejšie okamihy v Let´s Dance: Za toto sa môžu celebrity hanbiť!

Čo bolo podľa vás v Let´s Dance najtrápnejšie? Zobraziť galériu (7)
Čo bolo podľa vás v Let´s Dance najtrápnejšie?

BRATISLAVA – Pompézna tanečná šou vrcholí a už túto nedeľu spoznáme kráľa a kráľovnú parketu! Nablýskaná relácia však nebola vždy iba o krásnom tanci. Celebrity sa totiž počas uplynulých deviatich týždňov postarali aj o okamihy, ktoré sa radšej ani nemali dostať na televíznu obrazovku. Čo všetko vyparatili? Čo bolo najtrápnejšie? Hlasujte v ankete na konci článku!

Najtrápnejšie okamihy v Let´s Dance:
Zobraziť galériu (7)
Zora Czoborová "pochovala" mamu za živa – V májovom kole Let´s Dance, ktoré sa vysielalo na Deň matiek, si bývalá fitneska nechtiac pripravila pre tú svoju nepekné prekvapenie. Keď totiž chcela ospravedlniť maminu neprítomnosť na šou, omylom zahlásila, že je veľmi chorá a leží v 49 stupňových horúčkach. Netreba však mať vyštudovaný ani jeden semester medicíny k tomu, aby človek vedel, že pri takýchto horúčkach by už dávno nebola medzi živými. Zori, nabudúce trošku uber.
Najtrápnejšie okamihy v Let´s Dance:
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Fialová premenovala speváčky – Podobný trapas, ako Zore Czoborovej, sa stal aj spolumoderátorke šou Zuzane Fialovej. V kole, kedy mala vypadnúť Marcela Laiferová, totiž herečka nechtiac zaperlila a skomolila meno dvoch speváčok. Namiesto Marcely Laiferovej totiž ohlásila Marcelu Molnárovú. To vyvolalo v sále poriadny šum a Zuzana sa opravila potom, ako ju na tento brebt upozornila réžia prostredníctvom sluchátka, ktoré mala počas celého vysielania v uchu.
Najtrápnejšie okamihy v Let´s Dance:
Zobraziť galériu (7)
Trojuholník Švajda-Štumpfová-Puškárová – Aj keď táto „kauza“ priamo nesúvisí s Let´s Dance, predsa len v tanečnej šou zarezonovala. Týkala sa Katkinho údajného mileneckého pomeru s moderátorom Patrikom Švajdom, ktorý vraj zahýbal partnerke Zlatici Puškárovej. Kvôli tejto aférke si sexi tanečníčku doberali v dokrútkach ostatní kolegovia. Televízia Markíza sa tiež určite nepotešila, že ich ťažiskový projekt bol spájaný s mileneckým trojuholníkom Patrik – Zlatka – Katka. Ako sa však zdá, tanečnému páru Mokrý – Štumpfová to neublížilo. Práve naopak. Dostali sa až do finále Let´s Dance.
Najtrápnejšie okamihy v Let´s Dance:
Zobraziť galériu (7)
Žartíky z prasacej chrípky v podaní Miriam Kalisovej a Martina Šmahela – Trochu scestná bola zábavka markizáckej hlásateľky a jej partnera – Muža roka 2008. Párik si v čase pandémie prasacej chrípky, kedy na následky ochorenia vírusom umieralo najviac ľudí, nevhodne uťahovali z tejto situácie. Počas prenosu sa totiž schuti zabávali s ochrannými rúškami, aké sme mohli vídať v krajinách, kde pandémia vyčíňala najviac. Svoje konanie potom milenci odôvodnili slovami, že išlo o fór a iba skúmali, ako také rúška vyzerajú.
Najtrápnejšie okamihy v Let´s Dance:
Zobraziť galériu (7)
Imitácia sexu Fedora Flašíka a Filipa Tůmu – O nemiestny žartík v Let´s Dance sa postarali aj herec s milionárom. Tí totiž počas živého vstupu, ktorý sa konal ešte pred samotným vysielaním, predvádzali vulgárne scény pripomínajúce sex. Od pol pása nahý Filip sa postavil za Fedora a napodobňoval pohyby, ktoré vyzerali ako intímny pomer. Obaja si zrejme boli vedomí, že to celé prepískli. Keď ich totiž topky.sk v súvislosti s tým oslovili, odôvodnili konanie tak, že išlo o žart a nacvičovali si sambový pohyb. Páni, trochu divná výhovorka. Nemyslíte?
Najtrápnejšie okamihy v Let´s Dance:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Martin Janáček)
Opiáš Rada Žideka – Rozhodne najväčší rozruch rozpútal na Let´s Dance snoubordista Rado Židek. Ten prišiel na jedno kolo povzbudiť svoju bývalú tanečnú partnerku Silviu Kadnárovú, s ktorou dral parket v predchádzajúcej sérii tanečnej šou. Fandenie však pojal svojsky. Počas priameho prenosu do seba lial jeden pohárik šampanského za druhým. A pôsobenie "bubliniek" malo za následok, že vykrikoval na porotcu Jána Ďurovčíka, hádzal na parket kvety, či daroval Kadnárovej polámaný tulipán s pohárom šampusu v ruke. Dokonca vraj hodil na parket aj ohryzok z hrušky. Markíza považovala Židekove správanie za nevhodné. No ako povedala topkám hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská, Rado bol na prenose v pozícii diváka, a preto ho nemohli sankcionovať. „Dúfame, že takúto formu prezentácie, ktorá je v rozpore so slušným správaním, už na live prenosoch Let's Dance nebudeme musieť komentovať alebo riešiť,“ zdôraznila vtedy.

Ktorý z týchto prešľapov sa vám zdá najnevhodnejší? Hlasujte v ankete!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu